Ready 4 Archive

Het verleden klaar voor de toekomst

Wij digitaliseren al uw media, klaar voor "deep-archiving" en direct te gebruiken voor Social Media en Internet. Dit met de hoogste door u gewenste standaard, zonder extreme wachttijden en minimum afname, veilig voor de toekomst.

Pellicule Film

35mm – 16mm – S8mm – pathé film met of zonder geluid tot 5K-resolutie te scannen en aan te leveren in de bekende FFv1 codec.

Wij gebruiken “wetgate” en digitale restauratie voor de optimalisatie van de media. De originele scan’s zonder digitale nabewerking zijn in FFv1 beschikbaar en een HEVC-HD wordt altijd via WeTransfer mee doorgestuurd, klaar voor Social Media.

Video en Audio

Video en Audio
Alle analoge video en audio media kunnen omgezet worden naar UHD-1 en FLAC, rechtstreeks, zonder dat er software aan te pas komt. Klaar om te archiveren of te gebruiken in een montage.

Wij gebruiken hiervoor Broadcast apparatuur die via onze encoders direct toten met in native (niet-gecomprimeerd) UHD-1 in QTpro aanleverd wordt.

Foto en Documenten

Foto’s, dia’s, negatieven, documenten en flyers. Klaar om te archiveren met de hoogste door u gewenste standaard.

Daarnaast leveren we een lagere resolutie file mee, klaar om te gebruiken op Social Media en websites.

Korte doorlooptijd voor een correcte prijs

Indien gewenst kan de de media persoonlijk door ons opgehaald en teruggebracht worden om de discretie en veiligheid van het kostbare materiaal te waarborgen

Kwaliteit en codec (voor film tot zelfs 5K-resolutie) kunnen in overleg gekozen worden.

Meer info