Verzamel al je videobanden, audio, film en foto's.

video

video

VHS - VHSC - Hi8 - VCC - Betamax - MiniDV...

Je start met het verzamelen van al je dierbare mediadragers. De oude films voor op de projector waarvan de lamp stuk is, de S-VHSC, Hi8 of Video8 vakantiefilms van de eerste videocamera. Videobanden waar je zelfs totaal niet van weet met welk toestel je deze kan afspelen.

De dia-laders met de vakantie naar Tenerife van 1975 of de enveloppen van Kodak of Agfa met foto negatieven van de communie van nonkel Georges. Je mag zelfs de albums zo meegeven, wij zorgen ervoor dat deze in originele staat terugkomen. Dan kan je daarna je foto’s op Facebook plaatsen, Misschien herkent iemand zich nog uit lang vervlogen tijd en zoeken ze terug contact met je op.

De oude audio cassettes waarvan jij alleen de waarde van kent. Zelfs de oude audiobanden van je grootvader, waar er misschien nog een gesprek op staat van 50 jaar geleden. En de foto’s die nog her en der in schuiven liggen of in fotoalbums steken.

Audio

Audio

K7 - 2 track - vinyl - audiospoel...

Catalogeren en documenteren

Catalogeren

Catalogeren

Sorteren en eventueel nummeren

Dan begin je met het bekijken en sorteren van wat je wel of niet wilt laten digitaliseren. Een lijst bijvoegen maakt het zowel voor ons, als voor u gemakkelijker om ze later te catalogeren. Weet je niet meer wat er op de videoband staat en je durft je kostbare tape niet meer in je oud toestel steken. Geen probleem, voor een kleine vergoeding laden we de eerste 15min video/audio of 2min film in en sturen je deze in een lagere resolutie met watermerk terug. Zo kan je zelf beslissen of het de moeite is of niet. Beslis je om ze wel te digitaliseren, dan betaal je voor deze band alleen het verschil. geen gedoe met beschadigingen van de band in een toestel dat al tientallen jaren stil staat.

De artikels bestellen

Nadat je weet wat je door ons wil laten digitaliseren, kan je op onze Web Shop en dan welk soort het materiaal is je keuze maken, de eventuele opties kiezen en het aantal. Staan je specifieke band of drager er niet tussen, mag je ons altijd een foto doorsturen en kunnen we is kijken of we het echt niet kunnen digitaliseren. Wel aan een aangepaste prijs, na goedkeuring van de klant natuurlijk.

Digitaliseren

Digitaliseren

aanvraag via de web winkel

Ons het materiaal bezorgen.

dit kan op verschillende manieren:

  • op eigen kosten via Bpost of andere pakjes bezorger
  • zelf brengen, weet wel dat dit alleen na afspraak kan en er altijd een doorlooptijd is. Wachten tot de overzetting gebeurt is, gaat nooit.
  • In onze Safe Deposit Box plaatsen, je krijgt, indien gewenst, een code waarmee je de box openkrijgt. Je plaats het pakket van maximum 35cm x 35cm x 60cm erin en wij worden bij de volgende passage verwittigd dat er een zending inzit. Na controle krijg je een bevestigingsmail voor het pakket.
  • Zelfs laten ophalen is mogelijk. Stuur een mailtje met je adres en wat digitaliseren en wij geven je zo snel mogelijk een offerte, inclusief ophalen en eventueel terug brengen.
Deposit Box

Deposit Box

Kontaktloos brengen en ophalen